marian.neagoe@rotaryplanteaza.ro  |   +40 744 397 009


Costul total pentru plantarea și întreținerea a 10 puieți forestieri este de 100 de lei.

"Dăruind vei dobândi."


EuPlatesc

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

"Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate."

- Dalai Lama -


Generosul adevărat este cel care ştie că binele altuia sau binele comunității este și în favoarea binelui propriu, și nu trăiește doar pentru sine, ci și pentru alții.

Un copil care se naște astăzi, sperăm că va trăi atât de mult încât să vadă la maturitate pădurea plantată de tine tot astăzi!
Nu crezi? Privește:


Rotary planteaza